Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

Sertifikasi Cryotherapy Rambut

(7 Juni 11 esuk- Ruang Obrolan Online)

MINAT KANGGO JADI CRYOTHERAPY Rambut CIC CERTIFIED?

(FOR STYLISTS ONLY)


ENGKANG INFO KANGGO NGUNJUKI SPOT ING KELAS SERTIFIKASI ONLINE.

Mung kari sawetara titik!

mlebu! ----

Koleksi Pariwara Universal 3-in-1

Diffusers saiki wis siyap dikirim

Entuk dina iki.

Koleksi diffuser universal 3-in-1.

Testimoni pelanggan

Deleng apa sing diarani kabeh ahli utama babagan konsep kita:

Sikat Cicbeauty

"Ora saben dina aku seneng banget babagan produk, nanging nalika krungu babagan CIC Beauty lan apa sing diasilake kanggo rambut ... aku kepincut."

-Michele Elyzabeth

      Latf usa

Sampo Neo Powder

"PUNGKAS sampo sing bisa dolan !!"

-Steven Cannizzo

Ahli toksikologi

Diffuser Universal 3-in-1

"Keritingku metu kriting banget lan seger banget ... aku seneng banget!"

-Melanie Nichols

Pendhiri Produk Organik Keriting Mentah

Diffuser Universal 3-in-1

"Aku seneng kasunyatan sing diffuser bisa nggawe volume lan nyengkuyung curls sing males karo prong sing dawa banget. Iki minangka game changer lengkap kanggo curl!"

-Jo Robertson 

@jorobertson_brandartist

Diffuser Universal 3-in-1

"Aroma saka serum seger lan nggawe salon dadi wangi!"

- Jayson Morgan

  JMorgan Salon lan Omah     

Diffuser Universal 3-in-1

"Mangkuk jero sing amba ngidini nglumpukake ikal klien saka posisi santai utawa lungguh ing sisih tengen. Wektu pangatusan sing luwih konsisten lan luwih cepet. ”

-September Sirrico

Greg lan Tony Salon

@gregtony_ouidad l @septembersirico

Inovasi: wektu kanggo soko sing anyar

Cic Beauty wis diajeni dening Anugerah Kecantikan Sore karo panghargaan Penggalian Anyar. 

Matur nuwun Michele Elizabeth lan tim DBA amarga pujian sing luhur iki lan pangenalan manawa kita nggawe produk saestu unik lan nyengkuyung pendekatan anyar kanggo kaendahan saben dina. 

Kita duwe misi kanggo nyedhiyakake jinis kecantikan lan perawatan diri sing anyar. Penghargaan Inovasi minangka bukti sing luwih jero yen bisa dieksplorasi. 

Ngganti cara sampeyan mikir.
Ngganti cara sing ditindakake.
Ngganti cara sing dideleng.

Matur nuwun Michelle Stafford!

Kita pengin kanthi pribadi matur nuwun amarga menehi penghargaan pertama. Sampeyan seneng ketemu sampeyan ing Anugerah Kecantikan Dina! Coba priksa garis skincare anyar sing luar biasa: www.skinnation.com 

Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki