Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

AÇAÍ BERRY INFUSI MINYAK-ORA FRIZZ - 3D SHINE

Gambar produk 1AÇAÍ BERRY INFUSI MINYAK-ORA FRIZZ - 3D SHINE
Gambar produk 2AÇAÍ BERRY INFUSI MINYAK-ORA FRIZZ - 3D SHINE
Gambar produk 3AÇAÍ BERRY INFUSI MINYAK-ORA FRIZZ - 3D SHINE

Reguler regane $ 38.00

Bahan utama kabeh baris Rambut. Toxx, saiki kasedhiya ing versi konsentrat minangka kanca paling apik kanggo saben dina (utawa wengi) minangka Minyak Infus Açaí Berry. Minyak Infus Berry Açaí.

Multi-layanan, Açaí Infusion Oil luwih saka ngrampungake anti-frizz, nanging minangka pelindung panas lan penguat sinar

Keuntungan paling gedhe ing Açaí:
Antioksidan
Protein
vitamin A
vitamin B1
Asam Linoleat (omega-6)
Asam Oleic (omega-9)

Perlindhungan Panas: Gunakake 2 nganti 3 pompa kanggo lembab kanthi dawa lan pungkasan sadurunge ngeringake rambut supaya luwih apik
lancar lan kepenak.

Sentuhan cemlorot: pompa pompa ing tangan, lebokake nganti garing nganti pungkasan kanggo ngontrol frizz, banjur tambah
sumunar rambutmu.

Kontrol frizz sedina muput: aplikasi ing pucuk garing kaya sing dibutuhake ing wayah awan kanggo ngontrol kontrol lan kelancaran.

Tambahake cemlorot kanggo gaya apa wae: nambah 1-2 irungnya kanggo produk gaya favorit. Asilé bakal alus banget
lan sumunar.

Bahan utama kabeh garis Rambut. Toxx, saiki wis kasedhiya
ing versi konsentrat minangka kanca paling apik kanggo saben wong
awan (utawa wengi) minangka
Multi-layanan, Açaí Infusion Oil luwih saka a
ngrampungake anti-frizz, nanging protector panas lan a
sumorot nyurung.

 

Ora kasedhiya Faqs

Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki