Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

HAIR.TOXX RECOVERY KRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY

Gambar produk 1HAIR.TOXX RECOVERY KRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY
Gambar produk 2HAIR.TOXX RECOVERY KRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY
Gambar produk 3HAIR.TOXX RECOVERY KRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY

Reguler regane $ 180.00

Konsep iki dirancang kanggo profesional sing mung lisensi

Mangga hubungi kita yen kasengsem ing item iki.

Hubungi kita kanggo informasi lengkap lan rega kanggo Produk Pro iki. Iki mung kasedhiya kanggo salon utawa spa sing wis dikonfirmasi.

 

Plastik Surgery

(kebak rekonstruksi lan regenerasi rambut)

 

iku a ngisi perawatan sing ngisi maneh ing rambute  cortex karo sawijining Hyaluronik Asam lan pirang-pirang amino asam, nyengkuyung Strength, resistensi, lan Keluwesan kanggo ing rambute mulihake rambut sing dikompromi kanthi tekstur rambut lan wujud

RAWATAN MIRACULOUS YANG KANGGO DENGAN HAIR Kabutuhan

 

The Rambut.ToxxPerawatan Lengkap minangka pemulihan rambut sing lengkap! Formula, sugih ing AçaíBerry saka Komplek Amazon lan Lipophilic, nduweni kekuwatan pulih kabeh karusakan sing disebabake dening agen alami lan proses kimia. Kapasitas anti-oksidan nyedhiyakake hidrasi lan rekonstruksi jero, nyemprotake potongan rambut. Asil katon langsung sawise aplikasi pertama!

 

pesaing langsung:

Blond Me - Kepala Ireng / Serat -L'oreal

Ora kasedhiya Faqs

Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki