Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

PROFESIONAL-INGGRIS SUBZERO CRYOTHERAPY Kanggo PROFESIONALS SALON

Gambar produk 1PROFESIONAL-INGGRIS SUBZERO CRYOTHERAPY Kanggo PROFESIONALS SALON
Gambar produk 2PROFESIONAL-INGGRIS SUBZERO CRYOTHERAPY Kanggo PROFESIONALS SALON

Reguler regane $ 349.99

Konsep iki dirancang kanggo profesional sing mung lisensi

Mangga hubungi kita yen kasengsem ing item iki.

Hubungi kita kanggo informasi lengkap lan rega kanggo Produk Pro iki. Iki mung kasedhiya kanggo salon utawa spa sing wis dikonfirmasi.

 

Profesional Subzero Cryotherapy minangka layanan ing salon nganti 3.2 ° F kanggo nglindhungi lan ndandani rambut saka karusakan lan kekurangan hidrasi. Formulasi sing digawe digawe kanthi kolagen, asam hyaluronik, asam hyaluronik lan bubuk acai kanggo kombinasi sing sampurna, njamin panyerepan maksimal nutrisi kondisioner jero. Eksklusif kanggo salon, suhu sing sithik banget nggawe tameng ngubengi untaian rambut, pembekuan gizi ing tingkat molekuler.

STEP 1

Cuci rambut nganggo Gentle Clarifier Shampoo. Baleni yen pengin. 

STEP 2

Copot banyu sing berlebihan ing rambut nganggo andhuk.

STEP 3

Campuran Serum Revitalisasi lan Masque Protective. Gunakake jarum suntik lan dosis kanthi bener:
Cekak lan tipis: 5 ml Revitalizing Serum lan 15 g saka Masam Protective.

Luwih dawa lan tebal: 5 ml Serum nganggo 20 g Masque.

STEP 4

Dibagi bagean rambut menyang1 inci. Aplikasi bagean miturut bagean. Pijet nggunakake Teknik Sealock® kanthi (masang produk menyang rambut, ngliwati cuticle nganggo driji lan corak saben bagean kanggo nyurung perawatan menyang rambut.

STEP 5

Plugin wesi Profesional Subzero Cryotherapy Professional (120V utawa 220V) lan aktifake. Enteni nganti piring kasebut "beku" (60 detik) sadurunge nggunakake.

STEP 6

Lulus wesi es kaping 2-3 kaping ing saben bagean.

STEP 7

Yen wis rampung, pateni piranti banjur copot.

STEP 8

Bilas rambut nganggo banyu sing adhem supaya bisa dicampur nganggo keluwihan. Blow-garing lan gaya.



Ora kasedhiya Faqs

reviews

Bukak tab

Reviews customer

Adhedhasar review 1 Tulis review
Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki