Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

Keuangan Charity

Ing Cic Beauty ™, we care babagan sumbangan kita. Kita prihatin karo organisasi sing duwe tanggung jawab kanggo apa sing dikarepake. Pramila tim kita wis nliti kanthi teliti lan entuk wektu kanggo sinau kabeh amal sing dianggep. Kita percaya yen transparan karo para pelanggan supaya sampeyan bisa uga tetep tentrem lan ngerti manawa kontribusi sampeyan bakal dadi kasuwur.

Ana 1.1 yuta bocah ing Uganda sing wis yatim piatu amarga HIV / AIDS. Akeh bocah yatim piatu kasebut urip bareng karo eyange sing ora bisa ngirim sekolah. Nyaka ngerti 43,000 anak yatim HIV / AIDS ing kidul-kulon Uganda lan nyedhiyakake 768 bocah kasebut liwat rong sekolah dhasar, sekolah menengah kejuruan, lan beasiswa kanggo sekolah ing Uganda. Nyaka nyedhiyakake pendhidhikan gratis, perawatan kesehatan, dhaharan, lan banyu resik kanggo siswa ing kelas nursery liwat universitas.

 

Ringkesan

Napa iki ora adhedhasar tanggal sing luwih anyar? ”

Apa saiki data sampeyan?

Kajaba ana wektu tundha ing IRS *, Charity Navigator nampa salinan Formulir 990 langsung saka IRS kira-kira 3-4 wulan sawise file amal. Mangkono, rating kita adhedhasar informasi paling anyar sing digawe umum dening saben amal. Kita nerbitaké pungkasan taun fiskal (ditampilake minangka 'FYE' sing diikuti karo wulan lan taun) ing saben kaca peringkat amal, sampeyan ngerti manawa wektu kanggo nutupi peringkat.

Sing ujar, amal diwenehake 135 dina sawise akhir taun fiskal kanggo nyiyapake lan ngajukake Formulir 990. Ngluwihi wates wektu kasebut, akeh amal njaluk ekstensi. Asile, organisasi asring ngetrapake 990 wolung nganti sepuluh wulan sawise taun fiskal dheweke - dadi umur ing sektor finansial. Yen amal sing sampeyan prihatin wis entuk informasi finansial luwih lawas, kita ngajak sampeyan ngubungi dheweke lan ujar manawa sampeyan ngarepake bakal dadi luwih tepat. Kasedhiya wektu nglaporake data bakal ngidini sampeyan njupuk keputusan sing luwih pinter.

* Ing musim panas taun 2016, IRS duwe masalah teknis sing tundha kiriman taun 990 menyang Charity Navigator sawetara wulan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki