Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

PROFESIONAL lan EXCLUSIVELY 
Kasedhiya ing SALONS CERTIFIED

ngendi golek konsep iki

RAMBUT.TOXXminangka perawatan lengkap lan restorasi sing nyedhiyakake sampeyan kanthi macem-macem layanan: Cryotherapy Rambut, Perlindhungan Plex, lan Operasi Plastik. Kasedhiya rong ukuran supaya cocog karo panjaluk salon kanthi cara sing paling apik! Serum Revitalisasi kasedhiya kanthi kapisah kanggo dicampur minangka bagean saka kabeh proses kimia - nglindhungi rambut klien lan nambah asil pungkasan.

Açaí Semono uga Sindhunata

ACAI BERRY Saka BRAZIL

Akonsep kanggo pemulihan rambut lengkap! Formula, sugih ing Açaí Berry saka Komplek Amazon lan Lipophilic, konsep iki duwe kekuwatan kanggo ndandani kerusakan sing disebabake dening agen alami, agen mekanik (kelebihan blowdrying, wesi rata, lsp), lan kanthi proses kimia (dekolorisasi, pewarnaan , perm, utawa santai).
  Kanthi kapasitas antioksidan nyedhiyakake hidrasi lan rekonstruksi jero, nyemprotake potongan rambut. Asil katon langsung sawise aplikasi pisanan! Kanthi kapasitas antioksidan nyedhiyakake hidrasi lan rekonstruksi jero, nyemprotake potongan rambut. Asil katon langsung sawise aplikasi pisanan!

Bahan sing asale saka Amazon

Sugih anthocyanin, sing nyedhiyakake mekanisme pelindung alami kanggo stres tekanan lingkungan, Hair.Toxx nggawe tameng ngubengi potongan rambut.
   Kekuwatan anthocyanin sing ana ing Açaí Berry nglindhungi rambut saka rusak foto (karusakan srengenge) liwat antioksidan sing dhuwur. Radiasi UV sing ana ing srengenge bisa dadi pemangkin karusakan rambut sing serius, kalebu oksidasi melanin, degradasi amino-asam, lan warna pudar. Kajaba iku, oksidasi lipid ing struktur kapiler rambut nggawe reaksi rantai ing permukaan rambut dadi kasar lan retak, mbabarake cuticles lan korteks kanggo ngrusak maneh.

Subzero Cryotherapy Professional

Subzero Cryotherapy Professional minangka layanan ing salon sing adhem 3.2 ° F / - 16° C kanggo nglindhungi lan ndandani rambut saka karusakan lan kekurangan hidrasi. Suhu sithik nyengkuyung keselarasan super kutikula. 

Layanan penyejukan iki nglengkapi Layanan Plastik Lengkap Plastik * kanggo perawatan njero ruangan: nalika produk kasebut tumindak ing untaian rambut (ing korteks), Subzero Cryotherapy Professional tumindak ing njaba (ing cuticle), meksa perawatan luwih jero strand lan nggawe efek tahan lama sanajan sawise pirang-pirang shampoos!

Gawe sumunar 3D lan rasa ramah ultra-alus kanthi Subzero Cryotherapy Professional and Plastic Surgery!

Apa Mupangat Es?

      Cryotherapy minangka perawatan revolusioner sing ndandani rambut sing rusak lan rapuh. Nggarap suhu sithik banget, tumindak untune rambut saka njero ruangan, mbenerake lan ngisi serat sing rusak. Teknologi iki mbatesi nutrisi lan asam hyaluronik ing korteks rambut, nambah lan nduwe Rawatan Lengkap Rambut.Toxx.
      Perawatan kroterapi kuat amarga ora mung nglindhungi rambut kanggo ngrusak (alami, kimia, utawa lingkungan), nanging uga ndandani serat cuticle sing rusak; utamane cuticles rusak liwat discolorasi utawa kekurangan hidrasi lan perawatan.

Carane Akeh Pilihan Layanan sing Bisa Nawarake Salon Kula?

  • Layanan Kondisi Rambut
  • Layanan Nglereni Karusakan
  • Layanan Perawatan jero
  • Layanan Perawatan Pergigian Shield
  • Layanan Perawatan Perisai Lurus
    (santai utawa keratin)
  • Layanan Cryotherapy Subzero

Plex (aman: pemutihan, pewarna, straightening)

CRambut sing rusak banget saiki bisa liwat perawatan kimia kanthi ora wedi! Serum Revitalizing ngidini profesional bisa rampung kanthi aman sajrone prosedur kimia, pemutihan, lan mewarna.

Perlindhungan Plex nyedhiyakake asil paling apik kanggo kabeh proses kimia.

Iku ikatan sing nglindhungi rambut sajrone perawatan kimia. Dipun promosiaken layanan pelunturan sing aman lan ndadekake rambut bisa ngilangi rambut kanthi entheng amarga bisa ngeculake rambut luwih dawa tanpa rusak.

Luwih lengkap babagan Konsep iki

ANY Pitakonan?
KITA BISA JAWAB

LATIHAN lan CERTIFIKASI
(CERTIFIKASI ONLINE)

Benteng Lauderdale - FL

(APLIKASI PELANGGANAN REAL PELANGSAAN lan TANGAN)


HAIR CRYOTHERAPY (TANGAN ON)


$ 99.99

Suhu es-kadhemen sing inovatif yaiku cara sing paling apik kanggo mbebayani karusakan rambut, yaiku rekonstruksi operasi plastik anyar kanggo kabeh jinis rambut lan duwe kekuwatan kanggo ngasilake karusakan kanthi kapasitas antioksidan, nyedhiyakake hidrasi jero lan rekonstruksi rambut jero. Asil katon langsung sawise aplikasi pertama. Layanan kasebut nyedhiyakake cahya sutra, sutra lan finale kanggo rambut sing apik.

Cryotherapy rambut minangka layanan peremajaan rambut sing kuat amarga ora mung nglindhungi rambut marang karusakan (alami, kimia lan lingkungane), uga ndandani serat cuticle sing rusak, lan ndandani karusakan internal ing rambut saka jero. Nggarap suhu sing sithik, teknologi iki mbebasake nutrisi lan asam hyaluronik ing jero rambut ing tingkat korteks, nambah rambut sing sehat.

Sampeyan bakal Sinau:
• Kepiye sampeyan bisa nambah dodolan layanan salon kanthi tambahan $ 5,000 saben wulan
• Dadi sertifikat krioterapi rambut (didaptar ing direktori dhaptar sing sertifikat, nampa sertifikasi)
• Sinau luwih saka 5 macem-macem pilihan layanan sing kalebu ing portofolio salon sampeyan
• Gabung karo karir ing tingkat sabanjure

KELAS ONLINE
TBD
 PM

(TEORI LAN TEST)

HAIR CRYOTHERAPY (TEORI lan TANGAN ON)


$ 99.99

Suhu es-kadhemen sing inovatif yaiku cara sing paling apik kanggo mbebayani karusakan rambut, yaiku rekonstruksi operasi plastik anyar kanggo kabeh jinis rambut lan duwe kekuwatan kanggo ngasilake karusakan kanthi kapasitas antioksidan, nyedhiyakake hidrasi jero lan rekonstruksi rambut jero. Asil katon langsung sawise aplikasi pertama. Layanan kasebut nyedhiyakake cahya sutra, sutra lan finale kanggo rambut sing apik.

Cryotherapy rambut minangka layanan peremajaan rambut sing kuat amarga ora mung nglindhungi rambut marang karusakan (alami, kimia lan lingkungane), uga ndandani serat cuticle sing rusak, lan ndandani karusakan internal ing rambut saka jero. Nggarap suhu sing sithik, teknologi iki mbebasake nutrisi lan asam hyaluronik ing jero rambut ing tingkat korteks, nambah rambut sing sehat.

Sampeyan bakal Sinau:
• Kepiye sampeyan bisa nambah dodolan layanan salon kanthi tambahan $ 5,000 saben wulan
• Dadi sertifikat krioterapi rambut (didaptar ing direktori dhaptar sing sertifikat, nampa sertifikasi)
• Sinau luwih saka 5 macem-macem pilihan layanan sing kalebu ing portofolio salon sampeyan
• Gabung karo karir ing tingkat sabanjure

Ngarep Care 

Perawatan omah Rambut.Toxx Kit Perawatan Lengkap
Perawatan omah Rambut.Toxx Kit Perawatan Lengkap

Perawatan omah Rambut.Toxx Kit Perawatan Lengkap

$ 49.00
Ndeleng rincian
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX
FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX

FROZEN FLAT IRON UNTUK RAWATAN HAIR.TOXX

$ 79.00
Ndeleng rincian
Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki