Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

Konsep Kita

"Merek Cic beauty ™ digawe saka papan pangerten uga papan sing prihatin."

- Chadwick & Igor

 

Cic Beauty ™: Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake produk sing paling inovatif lan berorientasi. Tujuane kita yaiku menehi asil sing luar biasa, saengga nalika sampeyan salam marang donya, sampeyan rumangsa: kuat, yakin lan ajaib! Kabeh sing kita lakoni yaiku supaya bisa ndeleng lan rumangsa paling apik. Kita mangertos kekiyatan kapercayan.

 

Ing Cic Beauty ™, kita nindakake perkara kanthi beda, lan pengin mbantu sampeyan:

Ngganti cara sampeyan mikir ...

Ngganti cara sing ditindakake ...

Ngganti cara sing katon ...

 

Kita percaya yen sampeyan mbukak dhewe ing kemungkinan sing ana, sampeyan bisa dadi bagian saka soko sing apik. Kanthi set pikiran iki, kita nemtokake tujuan kanggo nggawe solusi inovatif anyar nalika rezim kecantikan sampeyan. Kita wis nggawe solusi sing gampang kanggo kabutuhan kecantikan saiki.

 

Kita pitados bilih ing jagad iki aturan pisanan yaiku; Nggarap lan ngresiki sirah rambut sing paling sehat sawise iku, gaya nanging sampeyan pengin. Ora ana tampilan maneh sing mlaku. Ana akeh tampilan lan kabeh padha tumindak minangka prakara sing entheng.

 

Sawise ujar iki, kabeh alat lan produk bisa digunakake kanggo sampeyan lan ora nglawan sampeyan. Kanthi teknologi sing saiki kasedhiya, kita nyedhiyakake solusi kanggo kabutuhan kaendahan sampeyan, sing nggawe rambut sing apik lan sehat sing luwih apik, luwih angel ora kunci!

Apa Konsep Rambut.Toxx?

Rambut.Toxx minangka konsep multi-layanan, ahli mbalekake rambut sing rusak kanthi kekuatan antioksidan saka BRAZILIAN AÇAÍ BERRY lan HYALURONIC ACID. Diitung kanthi lini produk sing cendhak, akurat lan luwih target.

Açaí Berry sugih ing anthocyanin, sing nyedhiyakake mekanisme protèktif alami tumrap stres lingkungan. Perlindhungan iki minangka elemen kunci ing tameng sing digawe Rambut-Toxx ing sekitar kutikula rambut. Kekuwatan anthocyanin sing ana ing Açaí Berry nglindhungi rambut saka degradasi foto (kerusakan srengenge) liwat antioksidan sing akeh. Radiasi UV sing ana ing srengenge bisa dadi sebab kerusakan rambut serius, kalebu oksidasi melanin, degradasi asam amino, lan warna sing luntur.

Ngluwihi iki, oksidasi cairan ing struktur kapiler rambut nggawe reaksi rantai ing endi rambut dadi kasar lan retak, mbabarake kutikula lan korteks supaya luwih ngrusak lan ngeculake bentuk lan pola alami rambut.

Apa mupangat kanggo Ice?

Ora mung rambut waja saka karusakan (alami, kimia lan lingkungan), uga pulih serat kutikula rambut sing rusak, utamane sing rusak liwat prosedur kimia kaya dekolorisasi lan kurang hidrasi lan perawatan.

Helpss mbantu nyepetake transfer nutrisi menyang rambut lan sing penting nambah potensial panyerapan rambut, saéngga helai rambut bisa nyekel gizi kritis sing luwih dhuwur lan ngunci hidrasi.

Apa Bedane Kabeh Layanan?

Operasi Plastik (rekonstruksi lengkap lan regenerasi rambut)

Iki minangka perawatan pangisi sing ngisi korteks rambut kanthi Asam Hyaluronic lan pirang-pirang asam amino, nyengkuyung kekuwatan, resistensi, lan keluwesan rambut sing mulihake rambut sing kompromi kanthi tekstur lan bentuk rambut

Subzero Cryotherapy Professional

Profesional Subzero Cryotherapy minangka layanan ing salon nganti 3.2 ° F kanggo nglindhungi lan ndandani rambut saka karusakan lan kekurangan hidrasi. t iku alignment cuticle super sing disedhiyakake dening suhu sing luwih murah. (3.2ºF / -16ºC).

Iki nglengkapi Plugin Pembedahan Plastik * kanggo perawatan njero ruangan: nalika produk kasebut ana ing (ing korteks), Professional cryotherapy subzero bakal tumindak tambahan ing njaba (ing cuticles) nyurung perawatan lengkap kanthi luwih jero lan nggawe dawa banget sawise sawetara shampoos

Ngapikake semlorot 3D lan ultra-lemes lan udara ditarik nganggo lapisan rambut lan nyemprot rambut.

Plex (aman: pemutihan, pewarnaan, straightening)

Rambut sing rusak banget saiki bisa liwat perawatan kimia kanthi ora wedi! Serum Revitalizing ngidini profesional bisa rampung kanthi aman sajrone prosedur kimia, pemutihan lan pewarnaan.

Proteksi PLEX MACAPAT RESULU KENAIKAN ING PROSES KIMIA

Iki minangka bonder sing nglindhungi rambut nalika perawatan kimia. Iki ningkatake layanan pemutih sing aman lan bisa nggawe rambut kanggo nyepetake rambut kaya cahya sing bisa ditindakake, uga nyebabake pemutih iki luwih suwe tanpa rusak.

LINE PROFESIONAL

Hair.Toxx minangka perawatan lengkap sing nyedhiyakake 3 layanan bedane: cryotherapy, perlindungan plex lan operasi plastik. Nerangake ing rong ukuran supaya pas karo salun sampeyan kanthi paling apik! Kejabi, Revitalizing Serum kasedhiya ing versi siji kanggo dicampur kabeh proses kimia lan nglindhungi rambut klien.

RUMAH KAYU GRATIS

Dikembangake kanthi khusus kanggo ndandani asil Rambut-Toxx, Talenta Perawatan Ngarep menehi pangayoman tambahan kanggo rambut! Shampoo Vitalitas lan Vitalitas Masque tanggung jawab kanggo perawatan saben dinane lan ora bebas saka parabens, sulfat lan minyak mineral.

Kit aplikasi 3 minangka perawatan sewulan sing nguatake asil profesional. Kanggo ngrampungake perawatan omah, kita bisa nawakake Frozen Flat Iron kanggo njaga layanan cryotherapy.

  
Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki