Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

Pangripta lan Inovasi

Chadwick lan Igor minangka pimpinan jagad rambut. Dheweke wis nginep jam pirang-pirang lan lelungan ewonan mil, kabeh kanthi jeneng pendhidhikan, lan loro-lorone nggawa judhul minangka pendeta timbal ing lapangan.

 

Chadwick wis nguatake stylists liyane ing saindenging negara kanthi keterampilan sing dibutuhake kanggo nglereni lan ngrawat wong sing duwe rambut kriting alami, sing asring dadi jinis rambut sing paling tantangan. Vanity Fair nelpon dheweke "Curl Connoisseur."

 

Igor nglampahi akeh wektu kanggo ngajari lan nglatih para colorists ing saindenging bangsa kanthi teknik sing paling maju. Inspirasi lan pangerten babagan seni iki wis nggawe dheweke supaya bisa nggayuh tingkat seni lan gurune sing bisa dienggo. 

 

Wong loro kasebut wis nggawe jenenge awake dhewe dadi pimpinan inspirasi sing pengin ndeleng wong liya sukses.

Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki