Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

Koleksi Diffuser Universal 3-In-1

Gambar produk 1Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 2Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 3Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 4Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 5Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 6Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 7Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 8Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 9Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 10Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 11Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 12Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 13Koleksi Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 14Koleksi Diffuser Universal 3-In-1

Reguler regane $ 79.99

TEKNOLOGI PATEN

Rincian konsep:

* Kanggo digunakake karo Serum Komplek Adept®

* Serum Komplek didol kanthi kapisah 

Koleksi Cus Beauty® 3-in-1 Universal diffuser bakal menehi revolusi

gaya!

Diffuser luar biasa nggabungke sistem penciptaan nggulung macem-macem nganggo macem-macem lan wonder botani: Adept® Komplek Serum.

Sponges pangiriman khusus nguap Serum Komplek Adept® sing disenengi kanggo nembus kutikula rambut lan ndhelikake lembab ing njero korteks nalika garing supaya rambut ora subur, bisa diatur, lan bebas frizz.

Diffuser nyedhiyakake pasuryan gaya sing bisa diganti kanggo nggawe volume, nggulung, lan definisi kanggo rambut kanthi dawa lan tekstur.

Manfaat konsep:

Mung amarga serbaguna ora ateges ora khusus. Diffuser nggabungake alat gaya serbaguna kanthi konsep sing kudu paten kanggo nambah kinclong lan ngatur.

Beda karo kosmetik sing lungguh ing ndhuwur rambut lan nahan kriting, serum kita nembus pas nalika rambut sampeyan udan, lan kutikula mbukak, ngunci kelembapan ing njaba.


Fitur konsep:

Minangka profesional salon, kita ngerti pentinge ergonomik, mula kita menehi perhatian khusus marang rincian diffuser sampeyan.

Gulu lampiran sudhut kita digawe khusus kanggo nyuda tangan lan gulu sampeyan. Suwe-suwe, sampeyan bakal ngerti mupangate amarga sampeyan bisa nganggo rambut kanthi luwih nyaman: entuk asil paling apik ing omah kanthi alat kualitas salon lan formula khusus.

Cara nggunakake konsep iki:

Penyebar iki ngidini pangatusan rambut kriting tanpa lembut lan nyegah pangatusan rambut kanggo kabeh tekstur.

Siapke nggunakake kanggo nglumpukake diffuser. Basis diffuser ergonomik nemplek ing mburi pengering sampeyan. Praupane sing diowahi bisa dilebokake ing bokor diffuser ekstra gedhe.

Ing njero basa kasebut ana rong klip kanggo masang span sing kalebu kanggo infus saka Kompleks Adept® Komplek kanggo nambah hidrasi sehat ing gaya nalika garing. Tambah sawetara tetes favorit saka Kompleks Adept® Komplek (sekitar 5-10 tetes) ing ndhuwur spons.

Pasang pasuryan sing dipengini lan alon-alon nutul saka "kunci mbukak" menyang posisi "dikunci ditutup".

Nggunakake catcher - Penangkap ngidini sampeyan njupuk curl menyang mangkuk pangatusan supaya gampang ditata. Basis ergonomis mbantu nggulung curls menyang catcher tanpa nemplekake gulu utawa nggunakake kontor. Nalika hawa panas saka pengering ngaktifake elixir ing saringan dispersal, nggawe uap sing lembut sing hidrat ing jero korteks lan nutup kutikula rambut nalika sampeyan gaya.


Nggunakake angkat Lampiran pengangkat mbantu ngangkat oyot saka ikal sing dawa lan abot. Sampeyan bisa nggunakake lampiran kanggo nggulung koil saka sisih ngisor lan tahan nganti garing, utawa sampeyan bisa nyelehake driji ing sacedhake oyot kanggo ngangkat pangkal curls kanggo nambah volume. Angkat lan catcher asring digunakake ing sesi gaya sing padha kanggo nggawe lan nggulung ikal saka oyot nganti ujung.


Nggunakake pengering udara - Praupan pengeringan hawa ora beda karo juru catter lan angkat sing ora ana jinis driji sing ditemokake ing diffuser paling. Diffuser iki minangka desain ulang radikal lan duwe telung (lan liya-liyane) cara kanggo gaya ing salah sawijining alat. Pasang pengering udara kanggo nambah kelembapan nalika nglereni kabeh dawa rambut, lan kabeh tekstur. Gunakake pasokan hawa kanggo garing rambut lurus! Iku nyimak efek saka pangatusan udara tanpa alat noto. Udhara sing lembut bakal nggawe saben gaya paling apik. Fitur iki minangka tujuan yen sampeyan pengin nambah obat-obatan ing omah.

Apa sing tenan:

1 Mangkuk diffuser kanthi lampiran (1 catcher, 1 lifter, lan air 1 pengering)
2 tambahan tambahan tahan panas
Menu 1
1 lensa abang (kanggo nuduhake inspirasi produk)

Ora kasedhiya Faqs

reviews

Bukak tab

Reviews customer

Adhedhasar review 6 Tulis review
Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki