Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)

Gambar produk 1Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 2Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 3Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 4Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 5Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 6Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 7Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 8Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)
Gambar produk 9Infuser Brush kaendahan lan Ace (Kanthi Contoh Charger lan Elixir) Gaya Reef / Hydrate / Fragrance (PEMBANGUNAN PATENAN DUNIA)

Reguler regane $ 49.99 Harga jual $ 79.00

 

Rincian konsep:


* Kanggo digunakake karo hydration ace lan sumunar or ace frizz lan definisi*

Sikat Cic Beauty® 4-ing-1 sing cerdas minangka sikat rambut, penyembur mikro-kabus, stimulasi kulit kepala, lan sikat untune.

Digunakake nganggo produk ace (Adept® Complex Elixir), sampeyan duwe tampilan sing sampurna, alami lan sing anyar.

Fitur konsep:

Penyembelihan micro-miston ultrasonik - Teknologi bijou nozzle ultrasonik sing digabung karo produk kita (Adept® Komplek Elixir) moisturizing tanpa lembab, ninggal rambut sampeyan kanthi sentuhan pliable.
Fitur stimulasi kulit kepala - Keuntungan massa sikat kanggo njaga kulit kepala sampeyan sehat lan folikel rambut stimulus, nambah efektifitas produk ace.
Ngisi daya cerdas - Sikat sampeyan duwe micro-USB sing kompatibel lan umur baterei sing cocog karo global. Sampeyan bisa ngisi daya ing endi wae mung sethithik 2 jam. Indikator lampu LED sing dibangun bakal sampeyan bakal ngerti yen Cic Beauty® Brush sampeyan wis siyap dienggo.
Rumput Bentuk Ergonomis - Nihan cangkang kanthi sudhut mlengkung pas karo tangan sampeyan kanthi sampurna kanggo kontrol lan kepenak sing luar biasa.
Bantal sikat sing bisa dicopot - bantal sikat sing bisa dicopot kanggo reresik.

Manfaat konsep:

Kanthi nozzle biju, nggunakake teknologi semprotan ultrasonik kanggo ngeculake produk tetesan saka persis kita (Adept® Komplek Elixir) sing jero banget ing potongan rambut.
Ngilangi statis supaya rambut sampeyan bisa diurus lan tanpa kulkas.
Pijet kulit kepala lan stimulus folikel rambut sing kuwat lan sehat.
Ngisi daya cepet nyedhiyakake fleksibilitas sampeyan kudu ngatur rambut lan katon, ing ngendi wae.

penting:

Charge Cic Beauty® Brush kanthi lengkap sadurunge nggunakake pedoman manual.
Tututi pedoman dhasar lan jelas ing manual kanggo operasi sing efektif lan asil sing dikarepake.
Mung gunakake ace (Adept® Komplek Elixir) karo piranti kasebut.
Aja ngeculake jero banyu.

Packaging:

1x Sikat Rambut Cic
1x Mini ace Hydration and Shine
Kabel USB 1x
Botol dispenser 1x
1x Menu

Ora kasedhiya Faqs

reviews

Bukak tab

Reviews customer

Adhedhasar review 4 Tulis review
Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki