Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

ace Rambut Infuser Dual + Kit (Pangisi, Bag lan Elixir Sampel) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Wangi (DAFTAR DAFTAR DENGAN MUNGKUR)

Gambar produk 1ace Rambut Infuser Dual + Kit (Pangisi, Bag lan Elixir Sampel) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Wangi (DAFTAR DAFTAR DENGAN MUNGKUR)
Gambar produk 2ace Rambut Infuser Dual + Kit (Pangisi, Bag lan Elixir Sampel) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Wangi (DAFTAR DAFTAR DENGAN MUNGKUR)
Gambar produk 3ace Rambut Infuser Dual + Kit (Pangisi, Bag lan Elixir Sampel) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Wangi (DAFTAR DAFTAR DENGAN MUNGKUR)
Gambar produk 4ace Rambut Infuser Dual + Kit (Pangisi, Bag lan Elixir Sampel) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Wangi (DAFTAR DAFTAR DENGAN MUNGKUR)
Gambar produk 5ace Rambut Infuser Dual + Kit (Pangisi, Bag lan Elixir Sampel) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Wangi (DAFTAR DAFTAR DENGAN MUNGKUR)
Gambar produk 6ace Rambut Infuser Dual + Kit (Pangisi, Bag lan Elixir Sampel) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Wangi (DAFTAR DAFTAR DENGAN MUNGKUR)

Reguler regane $ 49.99


* Kanggo digunakake karo hydration ace lan sumunar or ace frizz lan definisi*

Penyusup rambut minangka konsep sing menang lan diajeni Anugerah Kecantikan Dina amarga padha dienggo "penghargaan produk rambut inovasi taun 2019"

Details:

Infus rambut ace sing nyemprotake lan ngoptimalake elixir ace favorit dadi uap adhem tanpa banyu, dadi rambute alus, padhang & sing paling penting, lembab.

Asilé nggilap lan wulu moisturized sing alus, lustrous lan bisa diatur. Minangka kaendahan sing penting kanggo gaya lan sentuhan sentuhan.

Wuku: 

  • Nambah hidrasi langsung lan sumorot.
  • Mesthekake rambut sampeyan bebas saka kulo lan flyaway.
  • Cahya, gampang digawa, lan bisa diisi ulang.
  • Baterei ekstra ngidini sampeyan ngisi piranti telpon sing kompatibel USB.
  • Gondho mewah lan apik kanggo urip maneh.
  • Desain sing ramah pangguna. Gampang terus, nggunakake lan mbayar ulang.

 

Cara kerjane:

Infuser rambut sing dicekel tangan nganggo teknologi ultra-sonic kanggo nguap elixir tanpa banyu tanpa banyu dadi tetesan cilik sing bakal nembus jero ing cuticle, ngambungi kelembapan ing kutikula ing tingkat korteks rambut njaga rambut alus lan pliable menyang sentuhan.

Cara migunakaké:

Isi tank karo elceir favorit sampeyan, lan gunakake kanthi akeh utawa sithik sing dikarepake.

Geser saklar (mudhun-munggah) kanggo nguripake lan mateni piranti. Milih nggunakake rong utawa loro muncung.

Packaging:

  • 1 genggem tangan a.ce. infuser rambut
  • 1 pangisi daya USB mikro nganggo kabel USB
  • 1 mini adept Komplek elixir kanggo hidrasi lan sumunar 15ml
  • 1 pangguna manual / pandhuan

Ora kasedhiya Faqs

reviews

Bukak tab

Reviews customer

Adhedhasar review 3 Tulis review
Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki