Gratis Pengiriman Kanggo Pesenan Luwih saka $ 50 !!! Plus sanitizer tangan Gratis kanthi pesenan !!!

Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)

Gambar produk 1Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)
Gambar produk 2Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)
Gambar produk 3Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)
Gambar produk 4Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)
Gambar produk 5Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)
Gambar produk 6Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)
Gambar produk 7Neo Powder® Shampoo- Pembersih Aktif Banyu (tuku 1 gratis) ora perlu kupon)

Reguler regane $ 22.00

Rincian konsep

* Tuku sampo neo powder® lan kita bakal nyumbang 1 kanggo bocah ing Uganda.

Shampoo Neo Powder® -Suci banyu sing diaktifake banyu yaiku konsep Neo kanggo perawatan rambut.

Sampo tradisional ngemot udakara 70% -80% banyu. Kita minangka perusahaan pertama sing nggawe sampo sing digawe nganggo bahan efektif 100%.

Bubuk konsentrat iki ora ana bahan pengawet lan cocog kanggo kabeh jinis rambut. Formula sing diaktifake banyu dadi busa mewah sing mewah sing ngresiki rambut lan kulit sirah, nambah sinar, kekandelan, warna, lan kekuwatan tanpa ngilangi minyak alami rambut.

Cukup lebokake bubuk ing kulit sirah, pijet, lather, lan wisuh. Baleni maneh yen prelu.

Fitur konsep:

Kafein lan vitamin B3 (Niacin) ngrangsang kulit kepala lan promosi rambut sing wutah.
Asam hyururonik lan vitamin B5 kanggo rambut sing luwih tebal.
Cuka Apple Cider ngimbangi PH lan nutup potongan rambut kanggo nyuda kulo.
Manfaat konsep:
Larangan klapa sadar sacara ekologis lembut marang rambut lan lingkungane.
Ngemot teknologi Komplek Adept ™ eksklusif kanggo rambut sing sumilir, mengkilap, lan seger.
Ngilangake sebum lan rereget.
Entuk lan loropaken travel.
Wangi sing areng yaiku campuran hemp lan jahe sing sugih.

Cara nggunakake konsep iki:

Ing rambut garing - goyangake wulu ing kulit kepala garing lan pijet alon-alon. Iki ngidini wêdakakêna nyerep lenga ing rambut sampeyan. Tambah banyu lan piala kulit kanggo diklumpukake, banjur ngresiki resik.
Ing rambut udan - goyangake bubuk sampo menyang tangan. Tambah banyu kanggo dikumpulke, banjur pijet menyang rambut. Mbilas resik.
Cathetan: Kaya produk rambut liyane, Neo Powder ™ kudu katahan ing papan sing adhem lan garing yen ora digunakake.

Apa sing tenan:

Jagung pati
Disodium Lauryl Sulfosuccinate
Sodium Lauryl Sulfoacetate
Sodium Carboxymethylcellulose
Cocamide MEA
Maltodextrin
Protein Pea
Protein Beras
Hidrolisis Kolagen
Arang Diaktifake
kafein
Niacinamide
l-Leucine
l-Isoleusin
l-Valine (asam amino esensial rantai cabang)
Sodium Hyaluronate (bobot multi-molekular)
Melanin
Apple Cider Vinegar
Rosa Centifolia (serbuk petal mawar)
D-Panthenol
Tocopherol Acetate
Minyak Wangi Wangi
Ngemot Komplek Adaptor Properti Kita

Wewangian:

Hemp lan Jahe
packaging:
1x Neo Powder Shampoo Water-Aktivre Cleanser
bobot Net: 40g
Kapasitas: 1.4 Oz / 41.4 ml

Kontribusi kita:

Proyek Anak Yatim Nyaka AIDS nguatake lan ngowahi komunitas sing rentan lan mlarat ing Uganda. Dheweke percaya manawa kabeh manungsa duwe hak pendhidhikan, panganan, papan perlindungan, kesehatan dhasar, bab lan katresnan.
Luwih saka 1.1 yuta bocah ing Uganda wis ilang siji utawa loro-lorone wong tuwa ing HIV / AIDS. Anggota kulawarga lan bocah yatim ngadhepi alangan sing gedhe banget kanggo nyedhiyakake perawatan lan kebersihan bocah-bocah iki. Kanthi bantuan sampeyan, Cic Beauty ™ bakal menehi 1 botol Neo Powder ™ Water-Activated Cleanser kanggo bocah yatim kanggo saben botol sing didol liwat situs.

Amarga biaya kargo menyang wilayah adoh kasebut, Cic Beauty ™ wis nggawe alternatif sing paling entheng sing bakal mbedakake panguripan tumrap bocah-bocah yatim iki. Nggawe sampo tanpa banyu bakal mbantu nganggo biaya transportasi lan mbantu ngilangi banyu. Kanggo informasi luwih lengkap babagan The Nyaka AIDS Orphans Project klik ing kene.

Ora kasedhiya Faqs

reviews

Bukak tab

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review
Tutup (esc)

nyembul

Gunakake popup iki kanggo nampilake dhaptar dhaptar mailing. Utawa, pilih minangka telpon prasaja kanggo tumindak kanthi link menyang produk utawa kaca.

Verifikasi umur

Kanthi ngeklik, sampeyan wis verifikasi manawa sampeyan wis tuwa kanggo ngombe alkohol.

search

Kréta Blanja

cart Panjenengan saiki kosong.
Toko saiki